Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Πώς είπατε? Ορίστε? Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε?

Σήμερα, το μάθημά μας θα είναι για τα δικαιώματα της γυναίκας. Όποιας γυναίκας. Γιατί, ως γνωστό, η γυναίκα σήμερα παίζει πολλούς ρόλους. Η γυναίκα μητέρα, η γυναίκα-σύζυγος, η γυναίκα-εργαζόμενη, η γυναίκα-businesswoman, η γυναίκα-γκόμενα, η γυναίκα-ερωμένη, η γυναίκα-μπάζο, η γυναίκα-bimbo, η γυναίκα-diva και τέλος η γυναίκα για πάρτη της.

Και ποιο είναι το ρεζουμέ όλων των περιπτώσεων? Ότι η γυναίκα, εκτός από την πρώτη περίπτωση, πρέπει να είναι ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.

Δες το λογικά... πότε κλείνεις πιο εύκολα μια συμφωνία? Όταν απέναντί σου η γυναίκα σε κοιτάζει με βλέμμα αρπακτικού και λάνγας υπόσχεσης. Πότε κάνεις τα χατήρια σε γυναίκα? Όταν και μόνο που τη βλέπεις, ανυπομονείς να χωθείς στο βρακί της, ή να της το βγάλεις... Πότε γίνεσαι πιο καλός μαθητής? Όταν η δασκάλα απέναντί σου, έχει βαθύ ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό και μαθαίνεις τα ανώμαλα ρήματα χαζεύοντας τα στήθη της.


Αλλά και ένα άλλο... πότε άθλιε μίζερε υπάλληλε σε πιάνει πρεμούρα να να σκιστείς να εξυπηρετήσεις? Όταν έρθει μια αιθέρια ύπαρξη, σου τουρλώσει τον κώλο μέχρι να σου πεταχτούν τα μάτια, όταν σκύψει με νάζι μέχρι να φανεί η ρώγα και σου πει όλο τσαχπινιά : "ααααχχχχχ κλείσατε? ααααχχχχ τι κρίμα τώρα" (το ααααχχχχ είναι απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας δύναμης, γιατί έρμε αρσενικέ, εσύ το φαντάζεσαι στο κρεβάτι).

Και τώρα, θα μου πεις, οι υπόλοιπες γυναίκες δεν πιάνουν μία? Δηλαδή η γιαγιά μου είχε δίκιο όταν έλεγε "να ΄χα πουτάνας ριζικό και ακαμάτρας τύχη?" Οι κοντές, μεγαλωμένες, χοντρές και άσχημες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα?

Μα τι λες κουτό αγόρι, που όση εγκεφαλική κοιλότητα κι αν σου χάρισε η φύση, εσύ επιμένεις να σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι!!! Ο,τι κι αν είναι η γυναίκα, έτσι και δείξει λίγη προθυμία για να σου κάτσει, για μια αρπαχτή, έτσι και δείξει λίγο βυζί ή ακόμα κι αν όλο αθωότητα γλείψει τα χειλάκια της, ο Μήτσος που κρύβεις στο παντελόνι σου γαργαλιέται κι αμολάει καλούμπα...

Το αντίθετο όμως συμβαίνει με τους άντρες. Κι ας λένε ότι οι γυναίκες κολλάνε στην απόρριψη. Ό,τι κι αν είναι ο άντρας, παίδαρος, πιπίνι, κύριος, με γραβάτα ή χωρίς, με παπακι ή Porsche, με κουστούμι ή με ξεσκισμένο τζην, δικηγόρος ή υδραυλικός, κυριλέ ή ρεμάλι, ένα πράγμα μετράει... ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ !!!!

Κι αν αυτό δεν ικανοποιήσει τη diva ή το μπάζο, η απάντηση είναι μία:

Πώς είπατε? Ορίστε? Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε?

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα