Σελίδες

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Όμορφο internet Αγγελικά Πλασμένο

Καλησπέρα σε όλους φίλους και όχι, αγαπημένους και όχι, όμορφους και άσχημους, ωραίες και ωραίες, σήμερα έχω όρεξη να πιάσω ένα θεματάκι περί διαδικτύου και γνωριμιών στο internet.


Υπάρχει λοιπον μια τάση από όλους εδώ μέσα σε διαφορα blogs, chat room, κλπ κλπ. να αγαπιούνται παρα πολύ, η λεγόμενη ιντερνετικη αγάπη που και εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι αγαπάς,  δεν βλέπεις τίποτα άλλο παρά μόνο ψυχούλα μου, καρδούλα μου, χαρά μου, έλα μου, με συγκίνησες, με δάκρυσες, με έλιωσες, με έχυσες, ένας κόσμος ιντερνετικός αγγελικά πλασμένος.

Πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και η γνωριμία τους έγινε στο διαδίκτυο είτε σε blogs είτε σε chat room η  οπουδήποτε αλλού,  και τις περισσότερες φορες έμεινε εκεί και δεν πήγε περαπέρα.


Όμως όπως τόσο εύκολα δημιουργούνται οι ιντερνετικές εικονικές αγάπες, έτσι και δημιουργούνται τα εικονικά ιντερνετικά μίσοι και αναστεναγμοί, που αυτά έχουν και μια δόση κουτσομπολιών μέσα και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα από τις δήθεν εικονικές ιντερνετικές αγάπες και αλίμονο σε αυτόν αυτή που θα τα ζήσει, θα χαλάσει την ψυχή του και τα μέσα του για μια εικονική ιντερνετική πραγματικότητα, που μπορεί αν θα είχε τον άλλον η άλλη απέναντι του face t face  να μην τη ζούσε καθόλου, η και αν την ζούσε η πραγματικότητα να ήταν εντελώς διαφορετική.



2 σχόλια:

  1. Άρα τι πρέπει να κάνεις;
    Να είσαι αληθινός και να μην κοροϊδεύεις δίνοντας ψεύτικη αγάπη. Λίγα λόγια περισσότερα έργα-παρουσιάσεις. Έτσι σε μαθαίνουν σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Νομίζω;;;
    Πιστεύω την αυθεντικότητα όλοι την εκτιμούν...

    Χαίρεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βαριέσαι παλιά ήταν στα καφενεία και τη βόλτα,μαζί με τα προξενιά γνωριμιών,μετά η αλληλογραφία μετά φωτογραφίας,μετά οι εφημερίδες με τις αγγελίες,μετά το τηλέφωνο,τώρα το κινητό και το δίκτυο.Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να επικοινωνήσει απλά νάχει το νού του όπως πάντοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα