Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

windows shopping therapy

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα άρχισαν. ΜΜΜΜΜΜΜ εκπτώσεις τι καλά,  όμως και στις εκπτώσεις πρέπει να έχεις "λαλάκια" κοινός χρήματα και "λαλάκια" δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα μετά το shopping therapy, να κυριαρχεί ένας καινούργιος ορος στην αγορά, το windows shopping therapy.



windows shopping therapy

Το windows shopping therapy λοιπόν φίλοι μου είναι ένας καινούργιος όρος στην αγορά, και στα ελληνιστί, βιτρινοθεραπεία, δηλαδή κάνετε τις βόλτες σας στις βιτρίνες κοιτάζετε δεν αγοράζετε και ποτε δεν αγγίζετε ότι σας αρέσει, γιατί ποτε δεν θα το έχετε, γιατί οι πιστωτικές κάρτες σας δέκα τον αριθμό άντε να έχουν πιστωτικό υπόλοιπο δέκα ευρώ η κάθε μια, μετρητά δεν μπορείς να δώσεις γιατί έρχεται η δόση της τράπεζας και πρέπει να πληρώσεις, γιατί αν δεν πληρώσεις πάει το κεραμιδάκι που έχεις πάνω στο κεφαλάκι σου. ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

Ξεφτίλα τώρα να μπεις στο κατάστημα και να πεις στο καταστηματάρχη, κοίτα βάλε 10 ευρώ, σε αυτή 10 ευρώ σε αυτή, 8 ευρώ σε αυτή....... και έχεις και το φόβο κιόλας να μη σου εκκρίνουν ούτε τα δέκα ευρώ, βλέπεις οι τράπεζες μαζεύουν τα χρήματα εδώ στην Ελλάδα, τους δανείζει και το κράτος, και αυτές τα κάνουν ομόλογα όξω από την Ελλάδα και που σίγουρα είναι και όχι επισφαλή αν τα δανείσουν στην εσωτερική αγορά γιατί με την αναδουλειά που υπάρχει όλα θα πάνε στα λειτουργικά έξοδα μιας επιχειρήσης και δεν θα περισσέψει τίποτα για τη δόση της τράπεζας.

Στην Ελλαδίτσα μετρητό δεν αφήσανε τίποτα, ας είναι καλά οι Ελβετίες, ωραία δουλειά τελικά να έχεις μια τράπεζα, σε αβαντάρουν όλοι, σου δανείζουν χρήματα, αντί να τα δανείσουν κατευθείαν στο κοσμάκη να κουνηθεί λίγο το εμπόριο, αλλα σιγά και που τα λέμε μήπως και γίνετε τίποτα?

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα