Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω απο το άλλο, στο κεντρικότερο σημείο της Αργυρούπολης σε ένα οικοδομικό τετράγωνο με τουλάχιστον δέκα μαγαζιά τα πέντε έχουν κλείσει, πριν περίπου ένα μήνα στο ίδιο μέρος και ίδιο δρόμο ήταν ανοιχτά όλα.
Τα πράγματα στην Ελλάδα δείχνουν ότι πανε απο το κακό στο χειρότερο και πολύ φοβάμαι ότι έρχονται πολύ άσχημες εποχές για όλους μας και όχι μόνο αυτό αλλά δεν βλέπεις αισιόδοξο άνθρωπο που να πει μια καλή κουβέντα και κυριαρχεί παντού πικρά και απαισιοδοξία.


Και έχεις και τους δημοσιγράφους τα κανάλια και τους πολιτικούς και σπέρνουν τον τρόμο στον κοσμάκη, τα κανάλια με τα μεγάλα λόγια τα παχιά και τους πολιτικούς να κυνηγάνε τους μικροεμπόρους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και κοιτάνε τα αρμέξουν ότι μπορούν από αυτούς που δεν έχουν, αντί να κυνηγήσουν αυτούς που έκλεψαν. Από το 1980 και μετά μονο για σκάνδαλα κλοπές και απάτες ακούς, με μια διαφορα όμως ότι μονο ακούς και μόνο ότι θα πληρώσουν

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ?

Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΗΞΙ, Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα