Σελίδες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Οι ληστές των εστιατορίων και καφετεριών.

Από το αστυνομικό δελτίο, ληστές λήστεψαν εστιατόριο στο Kεφαλάρι, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα και πυροβολήθηκε εν ψυχρό.



Οι ληστές των εστιατορίων και καφετεριών
Το εστιατόριο βρίσκετε στη κεντρική πλατεία στο Κεφαλάρι, τα χρήματα ήταν ασφαλισμένα σε ειδικό συρτάρι και όταν ο ιδιοκτητης αρνήθηκε να τα δώσει, οι ληστές τον πυροβόλησαν στα τυφλά, για καλή του τύχη οι σφαίρες τον πέτυχαν στο χέρι.

Χάος στην Αθήνα από ληστείες που έχουν έξαρση τον τελευταίο καιρό, στην Αθήνα, η εγκληματικότητα καλά κρατεί, για ένα ματσάκι ευρώ που συνήθως είναι και λίγα από την αναδουλειά που έχουν τα περισσότερα εστιατόρια και καφετέριες, κινδυνεύεις να χάσεις τη ζωή σου.

Καλά όποιοι και να είναι αυτοί που κάνουν τις ληστείες, δεν τους αρκούν τα χρήματα? Αφού με μια ληστεία αυτός που ληστεύουν μπορεί να καταστραφεί, δεν φτάνει αυτό? Πρέπει να σκοτώσουν και όλας?

Και πες ότι πήρανε το κακό το δρόμο και βγήκαν παγανιά για να σκοτώσουν, κάποια στιγμή για ότι κάνουν μπορεί και να μετανιώσουν και να επανέλθουν στην κοινωνία μετά την τιμωρία τους, η ληστεία όμως μετά φόνου μένει, έχει αφαιρεθεί ζωή, ακόμα και να τιμωρηθούν με την πιο αυστηρή ποινή, έχουν κάνει φόνο και ο φόνος είναι φόνος, αφαιρείς μια ζωή που δεν μπορεί να ξαναγυρίσει, τα χρήματα μπορούν να ξαναγυρίσουν η ζωή του ανθρώπου ποτέ.

Δεν θέλω να φανεί ότι επικροτώ η συμφωνώ, φυσικά και δεν συμφονώ με τις ληστείες, όπου και να είναι αυτές, είτε σε αυτούς που τα έχουν είτε σε αυτούς που δεν τα έχουν.

ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ!

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Δέ κάνω κύρηγμα, να το διαβάσουν θέλω.  ΦΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα