Σελίδες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΣΟΝΤΑ

Τζούλια Αλεξανδράτου ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΣΟΝΤΑ
 
Τζούλια Αλεξανδράτου ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΣΟΝΤΑ

Η «παρθενική» της εμφάνιση σε ταινία πορνό απασχόλησε, σχολιάστηκε και άφησε εποχή, ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία δεν διστάζει να τολμήσει, αλλά και να προκαλέσει με τα «καμώματά» της για ακόμη μία φορά.

Σήμερα τελείωσε τα γυρίσματα για την καινούργια «τσόντα» που θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αυτή τη φόρα το «concept» θα είναι διαφορετικό στον τομέα της διανομής, καθώς δεν θα δούμε κάποιο dvd να κρέμεται στα περίπτερα, αλλά όσοι θέλουν θα μπορούν να την κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα από συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η σαμπάνια πλέον είναι το «σήμα κατατεθέν» της Τζούλιας και δεν θα μπορούσε να έλειπε από τις επίμαχες σκηνές. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε βίλα γνωστού εφοπλιστή στον Διόνυσο. Η Τζούλια, όπως και οι συνεργάτες της έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα όπως και από την παραγωγή της ταινίας.

Αν νομίζετε πως η Τζούλια μένει σ’ όλα αυτά είστε σίγουρα γελασμένοι διότι σε λίγες μέρες ετοιμάζετε να απαντάει σε «ροζ τηλεφωνική γραμμή» με τις γραμμές να παίρνουν «φωτιά»… Μην ξεχνάτε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου μας είχε προειδοποιήσει πριν συμβούν όλα αυτά και μας το έλεγε δίχως δισταγμό «Στόχος είναι τα λεφτά».. Τώρα ποιό θα είναι το επόμενο βήμα της…κανείς δεν ξέρει.

ΠΗΓΗ Zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Τζούλια Αλεξανδράτου – νέα τσόντα Πορνό DVD κανει οτι μπορει για να ειναι στα φωτα της δημοσιότητας και των κινητων μας... καλα να παθουμε ολοι που τσιμπαμε οι ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα