Σελίδες

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Κάθε αρχή και ζόρικη...


Ένα μόνο υπόσχομαι..πως αυτό το μπλογκ θα είναι για όλους και όλη την οικογένεια…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ. Μετά από μια μαραθώνια διάσκεψη που κράτησε γύρω στα10…λεπτά αποφασίσαμε με το Φώτη να αρχίσουμε αυτό το ιστολόγιο, γιατί πώς να το κάνουμε, όλα μας φταίνε και κάποιον πρέπει να βρίζουμε. Ασε που η επανάσταση δεν πέτυχε και οι οδομαχίες με εξαντλούν

Εχουμε λοιπον και λέμε: ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ
Γιατί ο μήνας έχει μόνο 3 και γιατί δεν υπάρχει ευρώ στην τσέπη.
Πιθανές απαντήσεις:
Α) Γιατί πλήρωσα τα τέλη κυκλοφορίας για το κατσαριδάκι μου
Β) Γιατί έπαιξα στο ναό της τύχης (Καζίνο) και κέρδισα τσιχλόφουσκες
Γ) Γιατί έκανα ακριβά δώρα στους αγαπημένους
Δ) Γιατί έχω ακριβά βίτσια.

Και όλα είναι σωστά… μόνο που τα βίτσια μου περιορίζονται στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και τις κάρτες. Οπότε τι θα κάνω τώρα που δεν μπορώ να βγω έξω να ξεσπάσω σε μια shopping therapy? Θα κάτσω σπίτι και θα γράφω, θα γράφω, θα γράφω τα άπαντα και τα άπατα της νεοελληνικής ψυχής.
Και άμα πλήττω… θα ξαναγράφω…
Μη μου πείτε κλείστο, ακόμα δεν το ανοίξαμε το μαγαζί, γιατί θα καταντήσω σαν εκείνες τις μοναχικές υπάρξεις που το ρίχνουν στις καλλιτεχνικές lexotαινίες (με άφθονα lexotanil για να τις αντέξεις) ή θα αρχίσω παρουσίαση τάπερ ή θα αρχίσω αγγειοπλαστική και θα ανεβάζω φωτο από τα στραβοχυμένα βάζα μου ή θα γίνω κοπτοραπτού… ή μήπως να αρχίζω μαθήματα τανγκό?

Και τι? Θα αφήσω ασχολίαστο το Τζέφρυ? Τον Αντωνάκη το σφουγγαράκη? Τη μεταμορφωμένη Κνίτισσα εκ Περισσού ο λόγος Παπαρήγα? Ή μήπως να μην ασχοληθώ με την πολιτική και να πιάσω στο στόμα μου τις τηλεπερσόνες? Από πού να αρχίσω? Από την Όπρα οποία ασχετίλα Τατιάνα? Από τις ξανθομαλλομαυρομούστακες μεσημεριανούδες?
Καλά…θα δω τι θα κάνω…Βάλε κι εσύ Φώτη ένα χεράκι…

Προς το παρόν κι επειδή φαντάζομαι ότι τα καναπεδάκια από την πρώτη μου press conference σας έκατσαν στο λαιμό, βάζω ένα άσμα σπαραξικάρδιο και με ολίγο γυμνό… βράδυ είναι… να ζεσταθούμε λιγάκι (μόνοι ή με παρέα….ντροπή δε χρειάζεται)…

ΒΥΕΕΕΕΕΕ




1 σχόλιο:

  1. Καλορίζικο!
    Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως κάτι ενδιαφέρον θα παιχτεί κι εδώ;
    Είναι γιατί κάτι μου θυμίζει το όλο θέμα; Κάτι ξέρω από κάπου; Ίσως!
    Αφήνω φιλιά και...εσύ τι σχέση έχεις καλέ με τη Μαρία;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα